Laatste nieuws

Hier kun je de laatste nieuwtjes en toernooiverslagen terugvinden.
Veel leesplezier!

C-PLOEG KAMPIOEN IN 5e PROVINCIALE!!! (22/04/2022)

We hebben er lang op moeten wachten: pas op de laatste speeldag kon de C-ploeg nog over Rooigem wippen mits winst tegen Merelbeke, 3e in de stand. We waren daarom voorzien op een mogelijke zeer sterke tegenstander en betraden de arena dan ook met de sterkst mogelijke opstelling: Sven, Daan, Bjorn en Niels hadden de eer om de C-ploeg naar de kampioenstitel te loodsen! De tegenstander kwam opdagen met 4 E6'en dus de kansen waren in ons voordeel. Tal van leden kwamen opdagen om de ploeg naar de overwinning te stuwen: bedankt supporters! Doorheen de avond kende ons 4-tal geen enkel probleem en de magische 9e wedstrijdswinst was gauw binnen! C-ploeg kampioen!

Champagnekurken vlogen in het rond en voor deze speciale gelegenheid werd ook pizza voorzien. Mooie afsluiter van een mooie avond!

Speciale dank aan onze vaste C-spelers die gans het seizoen hebben gevochten en gestreden voor deze oververdiende kampioenstitel: Daan VR, Stijn, Sven, Andy en Dirk: proficiat!

Ook dikke merci aan alle andere spelers die ook hun steentje hebben bijgedragen in 1 of meerdere matchen van de C-ploeg: Alain, Guy, Stas, Lien, Jelle M, Koen VH, Robin, Rares, Bjorn en Niels!