CLUBFEEST (21/05/2022)

Na 2 jaar uitstel (wegens corona) kon ons clubfeest, ter gelegenheid van het 60-jarig bestaan van onze club, eindelijk doorgaan. Met 52 inschrijvingen (waarvan 26 leden) waren we met een mooie groep om er een leuke, gezellige, lekkere avond van te maken, dit in het ontmoetingscentrum van Leeuwergem.

De aanwezigen werden verwend met een lekker barbeque. Ook een aantal volksspelen werden gehuurd waar iedereen, jong en oud, zich mee kon amuseren ; en voor de schermlustigen hadden we ook een paar Nintendo Switch's voorzien.

Met tussenpozen nam Kristof het woord om onder meer de ploegresultaten van het voorbije seizoen te overlopen, de (voorlopige) ploegindelingen voor volgend seizoen, de kampioenen (C-ploeg en veteranenploeg) in de bloemetjes te zetten, ... Ook bedanking voor het werk van onze ploegkapiteins mocht niet ontbreken en natuurlijk werden ook de laureaten van onze clubkampioenschappen (van dit seizoen en van 2 jaar ervoor) gehuldigd. Een speciale bedanking was er voor Bart Ghijs, die jarenlang als bestuurslid enorm veel tijd en werk in onze club heeft gestoken en nu het bestuur verlaat. Geen club zonder leden, maar ook geen club zonder sponsors: onze grootste sponsors werden natuurlijk ook bedankt voor hun financiële steun (Optiek Schepens, Landmeter Koen Van Holder en Van Hecke Ramen en Deuren). De aanwezige leden werden ook nog getrakteerd met een sportzak met ons TTC Egmont logo (en gepersonaliseerd met naam) met daarbij ook een balpen, handdoek, spons en paletreiniger. Nog een speciale bedanking aan Niels en Robin, de zonen van Bart (Dehandschutter) die, als barmannen, iedereen de ganse avond van groot vochttekort behoedden.

Bedankt aan alle aanwezigen: hopelijk heeft iedereen er ten volle van genoten!

Hieronder nog wat sfeerbeelden.