Dubbelkampioenschap (13/05/22)

Op vrijdag 13 mei ging het dubbelkampioenschap door. Aan dit tornooi, ook gekend als het koningschap, namen dit jaar 10 leden deel.  Niet veel opkomst dus, maar dat maakte de avond er niet minder leuk om. De jeugdspelers onder de aanwezigen namen gretig de honneurs om de teams te loten en daar werden, zoals elk jaar, enkele interessante duo’s samengesteld: Andy en Marc, Kristof en Benedikt, Luc en Niels, Noel en Koen VO, Robin en Bjorn. Kristof en Benedikt op papier het sterkste duo, maar de voorgift, op basis van de samengestelde klassementen, maakte alles een stuk evenwichtiger. 1 poule waarin elk team het tegen de andere teams opnam.

Andy en Marc speelden enkele spannende matchen maar konden uiteindelijk toch geen overwinning uit de brand slepen. Noel (die zijn eerste dubbelkampioenschap ooit meedeed) en Koen VO deden het meer dan behoorlijk en konden eenmaal vieren. Luc en Niels deden met 2 overwinningen een gooi naar een finaleplaats, maar moesten in een belle het onderspit delven tegen het duo Robin-Bjorn. Deze laatste moesten enkel tegen Kristof en Benedikt het hoofd buigen.

De finale: Kristof en Benedikt versus Robin en Bjorn. De anciens hadden in de poules gehakt gemaakt van de jonkies, maar nu werd het een heel andere match: Robin en Bjorn namen in veel rally’s het initiatief en dwongen de tegenstander tot een belle. In de laatste set konden Kristof en Benedikt de voorgift niet overbruggen en de jongelingen namen de scalp van de tegenstander en de titel van Koningen mee naar huis : van een revanche gesproken!

Proficiat aan de winnaars Robin en Bjorn!

Proficiat aan alle deelnemers voor hun inzet en de gezellige avond!