Jeugdliga Fase 2 (27/02/2022)

Op zondag 27 februari ging de 2e fase van de jeugdliga door in sporthal Palaestra te Deinze.

Met Kobe, Alex, Niels, Robin, Jasper, Rares, Bjorn en Jelle waren er terug veel Egmontse spelers op de afspraak. Trainer Wouter hield op het terrein alles nauwlettend in de gaten!

In poule 9 mocht Kobe tegen 6 andere NG's aantreden. Het waren zeker geen makkelijke tegenstanders maar hij kon toch 1 match winnend afsluiten tegen een Deinzenaar! Goed gedaan Kobe!

In poule 8 had Alex 5 NG's als tegenstander: 2 opponenten waren te sterk ; 3 andere spelers klopte hij vlot! Nice Alex!

In poule 5 stuurde Niels alle tegenstand (een E4, 2 E6'n en 2 NG's) wandelen. De enige verrassende tegenstand kwam van een NG speler van Nova Buggenhout, waarin hij pas in de belle het laken naar zich toe kon trekken. Go Niels!

In poule 4 speelde Robin eveneens tegen een E4, 2 E6'n en 2 NG's. 3 tegenstanders waren te sterk. Hij kon evenwel 2 wedstrijden winnen (tegen een E6 en een NG). Well done Robin!

In poule 3 keken Jasper en Rares elkaar in de ogen ; daarnaast nog een E4, 2E6'n en 2 NG's. Rares won de derby tegen Jasper, alsook al zijn andere wedstrijden, onder meer tegen een E4, en eindigde zo als 1e in de poule. Sterk Rares! Jasper kon geen wedstrijd winnen, maar kon toch in 2 confrontaties de zege ruiken (2 belles). Goed gevochten Jasper!

In poule 2 terug een derby met Bjorn en Jelle ; ook nog 3 E6'n en een NG. Bjorn won het onderling duel met Jelle, en ook zijn andere wedstrijden, alhoewel hij tegen een Maldegemnaar wel het onderste uit de kan moest halen. Proficiat Bjorn! Jelle won 3 van zijn 5 wedstrijden en kende dus ook een zeer goede dag. Keigoe Jelle!

Terug veel inzet en mooie resultaten bij onze jeugd. 

Nog 1 fase van de jeugdliga te gaan. Afspraak op zondag 24 april in Maldegem!

Dank ook aan coach Wouter en fotograaf van dienst Ingrid!