Jeugdliga fase 3 (22/04/22)

Rares, Robin, Daan, Bjorn en Niels waren present in Maldegem voor de laatste fase van de jeugdliga. Als extra chauffeur kwam ook Sammy, papa van Daan, meesupporteren.

Robin zat in een poule met 2 andere E6'n en 3 NG's. De poule was goed verdeeld want geen enkele speler stak er bovenuit. Robin moest enkel tegen Jonas van TTC Rooigem de duimen leggen, maar werd alsnog 1e in zijn poule vóór Jolan van TTC Merelbeke (die ook maar 1 wedstrijd had verloren, maar dit wel tegen Robin).

Daan zat ook in een stevige poule met 3 andere E6'n en 2 NG's. Met 3 overwinningen (waaronder een mooie winst tegen Stijn De Wolf, een sterke E6 uit TTC Merelbeke) en 2 nederlagen, werd hij uiteindelijk mooi 3e in zijn poule.

Bjorn, Niels en Rares zaten samen in de moeilijkste poule waarin ze ook mochten spelen tegen Siebe (C6), Milan (D6) en Cedric (E0). Onze 3 jeugdspelers speelden in elke match wel goed mee, maar konden tegen de op papier sterkere tegenstanders niet verrassen, althans Rares en Niels niet... Bjorn zorgde wel, naast een overwinning tegen Rares, voor de grote verrassing door Siebe (C6) te verslaan! Niels won tegen Bjorn en Rares. Rares speelde enkele hele goede wedstrijden, maar kon dit niet omzetten in matchwinst.

De dag was weeral geslaagd met sterke Zottegemse inzet en resultaten. We vertrokken op een mooi uur (rond 16u) naar huis.