Uitslagen Dubbelkampioenschap

 

Clubkampioenschap 15/12/2023 (dubbelspel)
 
Op 15 december vond ons jaarlijkse koningschap (clubkampioenschap dubbelspel) plaatst. De aanwezige spelers werden met een andere speler samengezet door een onschuldige hand.
De 7 duo’s die daaruit voortkwamen speelden allemaal tegen elkaar. Wie de meeste matchen naar zich toe kon trekken, plaatste zich voor de top 4 en de halve finale.
 
De eerste halve finale ging tussen het duo Kristof/Koen V en Jelle B/Kris DP. Daarin trokken Kristof en Koen aan het langste eind!
De tweede halve finale ging tussen Jelle M/Stephan en verrassing van de avond Sammy/Ronald. Sammy en Ronald namen allebei deel aan hun eerste koningschap en schopten het meteen tot de halve finale. Sterk!
 
De strijd om de titel ging dus tussen Kristof/Koen V en Stephan/Jelle M. Na ongeveer een kwartier stond het 2-0 in het voordeel van Jelle en Stephan, maar de match was nog lang niet afgelopen. Kristof en Koen gaven niet op en maakten er een vijfsetter van. De 5de set kon opnieuw alle kanten uit, maar werd gewonnen door Stephan en Jelle. Proficiat aan onze nieuwe koningen!
 
Bedankt aan alle deelnemers!