Toernooi QLT (10-11/09/22)

Bijna de start van de competitie, maar Robin en Rares vonden de moed en goesting om alsnog een toernooi mee te pikken.

Op zaterdag, in de E-reeks won Robin in zijn poule een E4, maar verloor dan wel een E2. Als 2e in zijn poule mocht hij naar de volgende ronde. In de kwartfinale nam hij het op tegen een Ninoofse E6 waartegen hij het niet makkelijk had: 3-1 verlies.

Rares won net als Robin 1 van zijn 2 poulewedstrijden (winst tegen een E4, verlies tegen een E2). Ook hij mocht de kwartfinale spelen. Daarin verloor hij kansloos van Jonas uit Rooigem (E4).

Kwartfinale een mooie prestatie voor beiden. Maar hun honger was nog niet gestild: in de namiddag speelden ze ook mee in de NG-D4 reeks.

Robin nam in zijn poule revanche op de Ninoofse (die hij 's morgens nog had verloren in de kwartfinale), maar moest zijn meerdere erkennen tegen een D6 uit Olsene. Terug 2e in de poule, terug door naar de kwartfinale! Daarin verloor hij tegen een D4 uit Wielsbeke.

Rares zat in een poule van 4. Tegen 2 NG's had hij geen problemen, maar een E2 was te sterk. Terug 2e in de poule, terug door naar de kwartfinale (ik val in herhaling :)). In de kwartfinale kon hij echter niet winnen van een D6.

Einde verhaal van een ganse dag vol kwartfinales! Proficiat beiden!

Op zondag ging Rares er nog maar eens voor.

In de reeks NG-E won Rares in zijn poule 2 NG's, verloor weliswaar tegen een E2, maar ging wel door naar de kwartfinales: daarin won Rares tegen een E6. Zo stond hij in de halve finales tegenover opnieuw Jonas (E4), die weer te sterk bleek. In de strijd om het 'brons' bleek hij de beste tegen een E2. Mooie 3e plaats!

In de reeks E-D zat Rares in een poule met een D2, D4 en E4. Hij verloor ze alledrie, maar telkens zeer nipt (3 belles). 

Robin en Rares kunnen alleszins terugkijken op een geslaagd toernooi! Goed gedaan!